Tineke Netelenbos

Lid Cyber Security Raad, voorzitter ECP, Digital Champion

Vertegenwoordigt Nederland in het Europees gezelschap van Digital Champions. Voormalig minister van Transport en staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Read More

Jibran Ilyas

Managing Director in the Cyber Resilience team - Stroz Friedberg

Meer dan tien jaar ervaring op het gebied van incident response, digital forensics en threat intelligence. Onderzocht een aantal van de grootste breaches ter wereld.

Read More

John Kindervag

Field CTO - Palo Alto Networks

Met meer dan 25 jaar high-tech ervaring, is John vooral bekend als grondlegger van het zeer invloedrijke “Zero Trust” model van informatiebeveiliging.

Read More

Victor Mids

Illusionist, arts en presentator TV-programma Mindf*ck

Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Neemt het publiek mee in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt.

Read More

Mark Mieras

Wetenschapsjournalist

Schrijft over wetenschap en in het bijzonder hersensonderzoek. Publiceerde in onder andere Volkskant, NRC-Handelsblad, Hollands Diep en Psychologie Magazine. Werkt regelmatig mee aan radio- en televisieprogramma’s.

Read More
Marcel van Eemeren

Marcel van Eemeren

CEO - ON2IT

Oprichter en eigenaar van ON2IT B.V. met continue focus op innovatie, cybercrime game-changing en dus op het winnen van de bad guys.

Read More

Lieuwe Jan Koning

CTO - ON2IT

IT-security specialist in hart en nieren. Waardevolle sparringpartner bij het oplossen van diepgaande security-vraagstukken.

Read More

Attila Narin

VP of Systems Engineering and CTO for Europe, Middle East, and Africa (EMEA) - Palo Alto Networks

Technisch leider op het gebied van cyber security en cloud computing. Voorheen Head of Technology and Solutions Architecture bij Amazon Web Services.

Read More

Tomislav Pavlovic

Systems Engineer Specialist - Palo Alto Networks Read More

Mike Remmerswaal

Pre Sales (SE) Manager Benelux - Palo Alto Networks

Cybersecurity gamechanger met jarenlange ICT-ervaring.

Read More

Hans Quivooij

Manager Customer Demand - DAMEN Shipyards Read More
Sander Bakker

Sander Bakker

Sales Manager Nederland - Brocade

Specialist op het gebied van datacenternetworking met ruime ervaring in het helpen van organisaties bij het uitrollen van nieuwe technologieën.

Read More

Wim van Laarhoven

Senior sales/systems engineer and Manager sales/systems engineering - for Benelux, CEE and Russia/CIS - Brocade Read More

Rob Pronk

Regional Director Northern, Central and Eastern Europe - LogRhythm

Consultant met brede internationale ervaring in Computing, Computer-Networking en IT-security bij high-tech organisaties.

Read More

Simon Naldoza

VP Strategic Alliances & Business Development - SafeBreach

Helpt CISO’s & Security Professionals bij definiëren van risico’s

Read More

Geordy Korte

Senior NSX Domain Architect - VMware

NSX Domain Architect voor de Benelux met meer dan 19 jaar fysieke netwerkervaring. Gespecialiseerd in Software Defined Networking.

Read More

Jan van Hummel

IT Security officer - Gemeente Enschede

39 jaar actief in de IT-branche. Begonnen als Network Engineer, nu Security Officer bij de Gemeente Enschede. Door jarenlange ervaring bekend met alle veranderingen die IT in de organisatie teweeg heeft gebracht.

Read More

Bert Heitink

Global SOC manager various financial institutions

Heeft als security professional meerdere SOCs opgezet in binnen- en buitenland. Zijn expertise is de combinatie van nieuwste techniek en tools, gecombineerd met de vraagstukken van management.

Read More

Alexander van Rossem

Information Security Manager - Isala

Information Security Manager en lid van het MT van de stafdienst ICT van Isala, een van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland.

Read More

Willem Drijver

Directeur-eigenaar CAM IT solutions

Sinds 2007 de stuwende kracht achter de ontwikkeling van het gespecialiseerde Healthcare platform binnen CAM It Solutions. IT-security maakt een essentieel onderdeel uit van zijn visie op compliance, efficiency én IT-optimalisatie binnen de zorg.

Read More

Ruben van Vreeland

Co-Founder & CEO - BitSensor

Adviseerde als ethical hacker LinkedIn, Ebay, Indiegogo, Kickstarter en Marktplaats.nl. Startte op zijn 9de met programmeren en werkte als security consultant nadat hij op de middelbare school alle webapplicaties had gehackt.

Read More

Judith Vieberink

Advocate - First Lawyers

Specialist in algemeen zakelijke geschillen. Adviseert multinationals bij hun privacy, ICT en e-commerce & marketing strategie en compliance aangelegenheden.

Read More
Jan Jacobs

Jan Jacobs

CEO - SmartHealth

Ooit begonnen als financieel journalist bij The Wall Street Journal. Oprichter van Reeleezee. Nu CEO bij SmartHealth, specialist van consumententechnologie in de gezondheidszorg.

Read More
Stefan van der Wal

Stefan van der Wal

Security Officer - ON2IT

Gespecialiseerd in ISO 27001 en allround security management.

Read More

Lucas Mommers

‎Cyber Security Consultant - ON2IT

Als security consultant heeft Lucas veel ervaring met IT-security & Risk projecten bij internationale financiële organisaties.

Read More

Johan Bogema

‎IT-security Architect - ON2IT

Brede en diepgaande IT-security kennis. Betrokken bij het project ‘Firewall Rules as a Service’ in een private cloud omgeving voor een wereldwijde financiële instelling.

Read More

Rob Maas

Lead Architect / Thought Leader - ON2IT Read More